Vragen aan met Mendistrict West?
Menbestuur District West

Laarweg 10
4171KE Herwijnen
© 2017   Mendistrict West

- Kampioenschappen       
- Alg. Ledenvergadering           
Sponsoren
Hiernaast staat nu een afbeelding. Hier kan uw sponsorlogo komen te staan. Wanneer u de Mensport een warm hart toedraagt en ook nog duidelijk als bedrijf reclame wilt maken dan kunt u zich melden bij het secretariaat van het Mendistrict.
(secretariaat@mendistrictwest.nl)
Nieuws:     Bijscholing Hoofdhinderniswaarnemer op 15 mei 2018            Nieuws:  Geslaagde jeugdmendag op 8 april j.l. bij Manege Chardon        Nieuws:  Districtskampioenschap Samengestelde Wedstrijd Mennen op 1 en 2 juni te Blaricum.     Districtskampioenschap Dressuur en vaardigheid vastgesteld op 4 augustus te Hoofddorp.           Verenigingen: Geef uw contact email-adres op.
DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN OUTDOOR DRESSUUR & VAARDIGHEID
voor Startlijsten:

wedstrijd  dd. 00-00-2018          te:                    Hoofddorp

 
Het is zover. We hebben een datum en een locatie vast kunnen stellen voor de Dressuur en vaardigheidskampioenschappen.
Op 4 augustus zullen de kampioenschappen worden verreden in het Haarlemmermeerse Bos te Hoofddorp. Gastvereniging zal de Menvereniging Haarlemmermeer - Spaarnwoude zijn. In 2016 zijn we hier ook te gast geweest nadat we vanwege de barre weersomstandigheden hebben moeten uitwijken. We hebben toen kunnen zien dat de gastheer op hele korte termijn een prima dressuur en vaardigheidsterrein hebben kunnen neerleggen.
Ook nu gaan we er van uit dat we weer een hele mooie wedstrijd kunnen neerzetten.
Hiervoor zijn we wel afhankelijk van vrijwilligers. We hebben nog geen zicht op hoeveel schrijvers we bijvoorbeeld nodig hebben en we hebben altijd een of twee extra rekenkamerleden nodig.
Om de vereniging en het Mendistrict te ondersteunen doen we dan ook hierbij al een oproep om je aan te melden als vrijwilliger. Vraag ook familie en vrienden om zich op te geven zodat we er weer een mooie wedstrijd van kunnen maken.  (geef je op door een mail te sturen naar de Menvereniging of het Wedstrijdsecretariaat van het Mendistrict.

De startlijst zal pas worden gepubliceerd, ongeveer een week voor de wedstrijddatum.
Een startlijst is uiteraard nog niet aanwezig!!
Routebeschrijving:
Vanaf de A4 (Amsterdam/Den Haag)
Op de A4 de afslag Hoofforp nemen. Onder aan de afslag bij het stoplicht links. Dan de rondweg (N201) om Hoofddorp volgen in de richting van Haarlem. Daarna bij de brandweerkazerne de afslag rechts naar het Haarlemmermeerse Bos. Dan voorbij het kruispunt met de IJweg , gelijk na 50 meter, de eerste inrit links.

Vanaf Haarlem/Heemstede
Rijdens op de Kruisweg van Heemstede naar Hoofddorp bij de brandweerkazerne afslag naar links, richting het Haarlemmermeerse Bos. Dan voorbij het kruispunt met de IJweg, gelijk na 50 meter, de eerste inrit links.