Vragen aan met Mendistrict West?
Menbestuur District West

Laarweg 10
4171KE Herwijnen
© 2017   Mendistrict West

- Kampioenschappen       
- Alg. Ledenvergadering           
Sponsoren
Hiernaast staat nu een afbeelding. Hier kan uw sponsorlogo komen te staan. Wanneer u de Mensport een warm hart toedraagt en ook nog duidelijk als bedrijf reclame wilt maken dan kunt u zich melden bij het secretariaat van het Mendistrict.
(secretariaat@mendistrictwest.nl)
Nieuws: NAJAARSEDITIE ALGEMENE LEDENVERGADERING          Nieuws: JEUGDMENDAG op 27 oktober a.s.           Nieuws: De KNHS is op zoek naar nieuwe leden Rekenkamer        Nieuws: Uitslagen Districtskampioenschappen dressuur en vaardigheid staan online.  (Zie nieuwsbericht 3 op homepage)           Verenigingen: Geef uw contact email-adres op.
NIEUWS
Outdoor Districtskampioenschappen Dressuur & Vaardigheid

Het is zover. De uitslagen van het Districtskampioenschap dressuur en vaardigheid, gehouden op 4 augustus j.l. zijn bekend. De gastvereniging MV Haarlemmermeer-Spaarnwoude had weer veel moeite gedaan om het een ieder naar de zin te maken. Het weer leek aanvankelijk spelbreker te worden. Nu niet vanwege de aanhoudende regenval maar vanwege de warmte. Een enkeling had daarom zijn aanmelding teruggetrokken na sluiting. Dat bleek allemaal niet noodzakelijk. Het weer was eigenlijk prima.
Voor een volledig verslag ga je naar de Kampioenschapspagina
Voor de uitslagen van het mooie evenement ga je naar de Uitslagenpagina

geplaatst op 8 augustus 2018


Oproep werven leden rekenkamer

Bij samengestelde wedstrijden kunnen we al jaren lang rekenen op de deskundigheid van een groep enthousiaste vrijwilligers die bij vrijwel alle wedstrijden de rekenkamer verzorgt. Gelukkig heeft de rekenkamer laten weten dit in de toekomst te willen blijven doen!
Wel is er aangeven dat dit alleen mogelijk is als er mensen zijn die zich aanmelden voor de rekenkamer. Het zou mooi zijn als er in ieder district een paar mensen zijn die zich hiervoor aanmelden. Het is geen probleem als je nog geen ervaring hebt met uitslagverwerking of het werken met computers. Na een korte inwerkperiode kan je direct aan de slag. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiaste groep vrijwilligers en te helpen met de uitslagverwerking tijdens wedstrijden meld je dan aan bij Anneke van Düren (coördinator rekenkamer) ook voor meer informatie: klik voor Mailadres of bij ons eigen Mendristrict bestuurslid Henk van der Munnik (wedstrijdsecretaris) via een ander mailadres: klik voor Mailadres