Vragen aan met Mendistrict West?
Menbestuur District West

Laarweg 10
4171KE Herwijnen
© 2017   Mendistrict West

- Kampioenschappen       
- Alg. Ledenvergadering           
Sponsoren
Hiernaast staat nu een afbeelding. Hier kan uw sponsorlogo komen te staan. Wanneer u de Mensport een warm hart toedraagt en ook nog duidelijk als bedrijf reclame wilt maken dan kunt u zich melden bij het secretariaat van het Mendistrict.
(secretariaat@mendistrictwest.nl)
Nieuws:     Bijscholing Juryleden en rondje Instructie  10 maart 2018     Nieuws:  Districtskampioenschap Samengestelde Wedstrijd Mennen op 1 en 2 juni te Blaricum.     Districtskampioenschap Dressuur en vaardigheid vastgesteld op 4 augustus te Hoofddorp.           Verenigingen: Geef uw contact email-adres op.
DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN INDOOR
MENNEN DRESSUUR
voor Startlijsten:

wedstrijd dd. 24-02-2018 & 25-02-2018 te: Zwartewaal

 
Het Districtskampioenschap Indoor Mennen Dressuur zal in 2018 gehouden worden bij de Blijde Rijders in Zwartewaal
De enkelspan PAARD rubrieken worden op 24 februari verreden
De tweespannen paarden en pony's zullen ook op ZATERDAG 24 februari worden gereden.
De enkelspan PONY rubrieken worden op 25 februari verreden.
Voorlopige startlijst aanwezig ( update 18 februari 2018)
Inschrijving voor de kampioenschappen is niet meer mogelijk via MIJNKNHS.
Nog niet eerder hebben we zoveel aanmeldingen mogen ontvangen voor beide wedstrijddagen. Daar zit natuurlijk ook een keerzijde aan. Hoewel we trachten iedereen het naar de zin te maken hebben we moeten besluiten om, gelet op het hoge aantal inschrijvingen, de inschrijfmogelijkheden aan banden te leggen. De beide wedstrijddagen zitten gewoon vol. Op de zaterdag zullen, zoals de stand van zaken nu ligt al om 08:30 uur gaan beginnen en zullen doorgaan tot in de avond.
Wil je je nu nog opgeven dan kan dat alleen door een mail te sturen naar het Wedstrijdsecretariaat. Je zult op een wachtlijst worden geplaatst en alleen bij uitval van een deelnemer zal in volgorde van aanmelding je kun-nen worden ingedeeld.

Inschrijven en afmelden is vanaf nu gesloten. Dit betekent dat als je je toch nog wilt afmelden, je startgeld verschuldigd bent. Het aantal op zondag is iets minder geworden maar toch nog voldoende voor een volle dag.
De laatste startlijsten staan inmiddels gepubliceerd. Klik op de link hieronder.