Vragen aan met Mendistrict West?
Menbestuur District West
© 2017   Mendistrict West

- Kampioenschappen       
- Alg. Ledenvergadering           
Sponsoren
Hiernaast staat nu een afbeelding. Hier kan uw sponsorlogo komen te staan. Wanneer u de Mensport een warm hart toedraagt en ook nog duidelijk als bedrijf reclame wilt maken dan kunt u zich melden bij het secretariaat van het Mendistrict.
(secretariaat@mendistrictwest.nl)
Nieuws: Uitslagen en verslag Districtskampioenschappen indoor mennen dressuur: kijk op de pagina Districtskampioenschappen Indoor Dressuur     Nieuws: Bestuurslid jeugd Bram Chardon onttroont Boyd Exell als wereldkampioen!!        Nieuws: Nieuwe proeven Dressuur voor klasse Z (1span) vanaf 1 april a.s.    Nieuws: Algemeen wedstrijdreglement en Disciplinereglement Mennen gewijzigd per 1 april 2019!!!     Nieuws: Voorjaarsvergadering ALV op 21 maart 2019 te Lexmond.
WEDSTRIJDEN AANVRAGEN
Hieronder zie je de huidige stand van zaken met betrekking tot aanvragen van wedstrijden. Het betreft de aanvragen ten behoeven van het seizoen:
2019   (van 1 april 2019 t/m 30 september 2019)
Wedstrijden dienen aangevraagd te worden bij het Mendistrict / de Regio waar de wedstrijd wordt gehouden.
Mendistrict West hanteert een vast werkwijze hierbij. Het wedstrijdseizoen is in twee seizoenen ingedeeld namelijk:

OUTDOOR seizoen: van 1 april tot en met 30 september. De uiterste aanvraagdatum is 30 november voorafgaande aan het nieuwe seizoen.
INDOOR seizoen: van 1 oktober tot en met 31 maart van het daaropvolgende jaar. De uiterste aanvraagdatum is 30 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen.
Aanvragen van een of meer wedstrijden dient te gebeuren door het volledig invullen van het aanvraagformulier dat hier is te downloaden.
Let op: vraag uw wedstrijden op tijd aan, in ieder geval vóór de uiterste inleverdatum. Aanvragen die na deze aanvraagdatum worden ingediend worden uitsluitend in behandeling genomen na betaling van € 25,- administratiekosten.

Alle verenigingen worden op tijd aangeschreven via de mail om hun wedstrijdaanvragen in te dienen. Heeft uw (wedstrijd)secretariaat geen mail gehad, neem dan direct contact op via de mail via MENKALENDER@OUTLOOK.COM
Datum Districtskampioenschappen Dressuur en Vaardigheid OUTDOOR staat gereserveerd op zaterdag 27 juli 2019 te Hoogland.
Datum Districtskampioenschappen Samengestelde Menwedstrijd staat gereserveerd op 31 mei en 1 juni te Blaricum
2018-2019  (van 1 oktober 2018 tot 1 april 2019
Let op! In ORANJE aangegeven wedstrijden zijn (tevens) Districtskampioenschappen
Districtskampioenschap Minimarathon = 18 en 19 januari 2019 te Houten
Districtskampioenschap Indoor Dressuur = 23 en 24 februari 2019 te Zwartewaal
Let op! In ORANJE aangegeven wedstrijden zijn (tevens) Districtskampioenschappen
Districtskampioenschap Samengestelde Wedstrijd Mennen = 31 mei en 1 juni 2019 te Blaricum
Districtskampioenschap Outdoor Dressuur+Vaardigheid = 27 juli 2019 te Hoogland